Bestel vanaf nu online bij Yammie Tilburg!

Lieve YAMMIElovers,

Wij van Yammie Noedelbar & Pastabar willen altijd voor jullie koken. Onze open keuken is zo gemaakt dat wij iedere dag met gemak grote aantallen met bestellingen aankunnen. Wij koken uitsluitend met verse producten en houden van een eerlijke prijs. Aan jullie de keuze of je aan komt schuiven bij ons in het restaurant, je een maaltijd komt afhalen met je YAMMIEcard of dat je het gemakkelijk thuis laat bezorgen. Dat laatste kan natuurlijk via deze site, maar wij hebben nu ook een App. ontwikkeld voor op je smartphone. Dus bestel gemakkelijk en snel op yammietilburg.nl of via onze nieuwe YAMMIEapp!!!  

We hebben vanaf nu ook iedere maand een speciaal wisselend gerecht voor de fijnproevers onder jullie op onze kaart. kijk onderaan de site bij uitgelicht voor het gerecht van deze maand.

Heb jij dus zin in een Aziatisch noedel gerecht, wil je een verse pasta met biologische volkoren pasta of heb je zin in een gezonde maaltijdsalade met carpaccio of oosterse kip? Kom lekker genieten bij YAMMIE. Wist je trouwens dat je bij ons ook prima kunt lunchen? Naast onze hoofdgerechten hebben wij tussen 12.00 en 16.00 uur iedere dag heerlijke broodjes en panini's. Wil jij ook je eigen Yammiecard voor maar €1,-?

Kom jezelf registreren als vaste gast en ontvang van ons de ILoveYAMMiEcard.

Een Yammiecard is je eigen persoonlijke pasje waarmee je altijd kunt genieten van:

  • €2,- korting op je hoofdgerecht bij afhalen.
  • €1,- korting op je hoofdgerecht in ons restaurant.

In de toekomst worden er nog meer voordelen gekoppeld aan de Yammiecard. Haal je kaart nu!

Let op; deze kortingen zijn NIET geldig icm bezorgen.

De YAMMIEcard word na 1 dag geactiveerd.

 

 

Top

Uitgelicht

  • AANBIEDINGPasta quattro formaggi

    Pasta met penne en YAMMIE'S quattro formaggi saus van Italiaanse harde kaas, Goudse kaas, Danish bleu en mascarpone. afgemaakt met rucola en walnoten.
    € 11,95