Bestel vanaf nu online bij Yammie Tilburg!

Profiteer nu tot 31 december van onze YAMMIEDEALS!!!

Ga naar de knop YAMMIEDEALS en print de gratis voordeelvouchers uit! Met deze voucher in handen krijgt u tot 31 december de korting die omschreven staat op de voucher in ons restaurant aan het Piusplein!!! Deze deals zijn slechte 10 dagen gratis te verkrijgen!!!
(niet geldig bij bezorgen).

Lieve YAMMIElovers,

Wij van Yammie Noedelbar & Pastabar willen altijd voor jullie koken. Onze open keuken is zo gemaakt dat wij iedere dag met gemak grote aantallen met bestellingen aankunnen. Wij koken uitsluitend met verse producten en houden van een eerlijke prijs. Aan jullie de keuze of je aan komt schuiven bij ons in het restaurant, je een maaltijd komt afhalen met je YAMMIEcard of dat je het gemakkelijk thuis laat bezorgen. Dat laatste kan natuurlijk via deze site, maar wij hebben nu ook een App. ontwikkeld voor op je smartphone. Dus bestel gemakkelijk en snel op yammietilburg.nl of via onze nieuwe YAMMIEapp!!!  

We hebben vanaf nu ook iedere maand een speciaal wisselend gerecht voor de fijnproevers onder jullie op onze kaart. kijk onderaan de site bij uitgelicht voor het gerecht van deze maand.

Heb jij dus zin in een Aziatisch noedel gerecht, wil je een verse pasta met biologische volkoren pasta of heb je zin in een gezonde maaltijdsalade met carpaccio of oosterse kip? Kom lekker genieten bij YAMMIE. Wist je trouwens dat je bij ons ook prima kunt lunchen? Naast onze hoofdgerechten hebben wij tussen 12.00 en 16.00 uur iedere dag heerlijke broodjes en panini's. 


BESTELVOORWAARDEN: Bestellingen worden heel de dag aangenomen. Maaltijden worden bezorgd tussen 16.30 en 21.15 uur. Iedere bestelling moet tenminste één hoofdgerecht bevatten. Minimale bestelorder is €12,-. Bestellingen betreffende een specifieke tijd kunnen 10 min. voor of 10 min. na de aangegeven tijd aangeleverd worden. Wij proberen natuurlijk altijd stipt op tijd te komen. Wij zijn wel eens afhankelijk van hinderlijke verkeerssituatie's en/of openstaande bruggen etc. Wij bezorgen alleen in Tilburg. Reeshof en Tilburg-Noord behoren niet tot ons bezorgingsgebied. Wij kunnen wel altijd de bestellingen op aangegeven tijd klaarzetten voor afhaal.


Wil jij ook je eigen Yammiecard voor maar €1,-?

Kom jezelf registreren als vaste gast en ontvang van ons de ILoveYAMMiEcard.

Een Yammiecard is je eigen persoonlijke pasje waarmee je altijd kunt genieten van:

  • €2,- korting op je hoofdgerecht bij afhalen.
  • €1,- korting op je hoofdgerecht in ons restaurant.

Let op!!! vanaf 1 januari 2016 krijgt u als cardhouder ook bij afhallen slechts €1,- korting.

Let op: Deze kortingen zijn NIET geldig icm bezorgen.
De YAMMIEcard word na 1 dag geactiveerd.

 

 

Top

Uitgelicht